Arbejder du hjemme? Se tre måder hvorpå du kan forbedre din præstation

sdg6

Arbejder du meget hjemme i de her dage? Eller har du måske en lille sidebeskæftigelse med en webshop eller lignende, som du arbejder på i weekenderne?

Det kan være svært altid at holde motivation ved lige og virkelig føle, at man får arbejdet, når man sidder derhjemme. Læs derfor med her og se tre måder, hvorpå du kan sætte dig selv op til succes og få mere ud af din hjemmearbejdsdag.

Minimer distraktioner

En af de største grunde til at det kan være svært at koncentrere derhjemme er fordi, at der er så utroligt mange distraktioner. Børn, kæledyr, rengøring og så videre… der er masser af ting som man kan lade sig distrahere af. Og når man arbejder hjemme, har man en øvre chef hængende over skulderen, som sørger for at vi gennemfører vores arbejde.

For at gøre det nemmere for dig selv at holde fokus er det derfor en god ide at minimere så mange distraktioner som muligt. Sig til ungerne at du lige skal koncentrere dig og du kun må forstyrres, hvis det er vigtigt. Eller få partneren til at tage sig af dem i en times tid eller to, hvis de er for små til at passe sig selv.

Læg mobilen lagt væk og giv hunden et stort kødben, så den kan holde sig beskæftiget i et stykke tid. Når du først har taget dig af alle dine mulige distraktioner, bliver det meget nemmere at holde fokus der hvor du skal have den; på arbejdet.

mand som arbejder

Hav en fast rutine

Der er en tid, hvor man ser porno, og der er tidspunkter hvor man arbejder. Med andre ord; find dig en god rutine og hold dig til den.

Det kan sagtens lade sig gøre at få tid til alle de forskellige ting, som du gerne vil have tid til. Men det kræver også, at du er disciplineret med din tid og holder dig til dine rutiner.

Når du holder til en rutine, er det også meget nemmere for din hjerne at koncentrere sig under arbejdstiden. Den bliver nemlig langsomt trænet til at for eksempel kl 14. om efterdagen, da arbejder den med webdesign på webshoppen.

Sørg for din generelle sundhed

Inden af os kan særligt nemt koncentrere os hverken på en arbejdsplads eller et hjemmekontor, hvis vi ikke føler os godt tilpasse i kroppen. Hvis vi ikke har særlig meget energi, så er det ikke noget under at hver fiber i din krop skriger, at du i hvert fald ikke skal svare mails lige nu.

Sørg for at få din daglige motion selvom du nu arbejder hjemme. Start for eksempel dagen ud med en lille morgenløbetur eller tag i fitness senere på dagen, hvis det passer dit skema bedre.

Du bør også overveje nøje hvad det er du spiser i løbet af dagen. Prøv for eksempel at holde dig fra alle de søde og usunde snack, som det godt kan være fristende at nippe af, når man nu alligevel sidder derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *