Sådan får du mere ud af din månedsløn

sdg6

NU når vi arbejder så hårdt for vores penge, så vil vi også gerne føle, at vi rent faktisk får noget ud af dem. Hvis du føler, at du ofte sidder med alt for få penge tilbage på kontoen sidst på måneden, så er dette netop en artikel for dig. Her snakker vi nemlig lidt mere om hvordan du kan få meget mere ud af din månedsløn ved hjælp af disse simple tricks. 

Læs med her hvis det har interesse for dig. 

shopping

Benyt tilbudsdage

Det gælder om at benytte sig af de gode tilbud og -dage, når de er der. Black Friday er for eksempel en af de dage, som du så absolut bør bestræbe dig på at benytte dig af, hvis du kan. Online kan du læse meget mere om Black Friday 2020 og blandt andet hvornår den bliver afholdt i år.

Hvis du har et større indkøb, som du gerne vil have foretaget dig, så er det en god ide at vente til Black Friday med at købe det – især hvis indkøbet sagtens kan vente et par måneder. Nogle ting skal naturligvis købes med det samme, som man har brug for dem. Men andre ting kan godt vente. 

Lav en lille liste over de ting som du godt kunne tænke dig eller har brug for og se, om du ikke kan få fat i det til Black Friday. Hvorom alt er så kan du nok godt spare mindst et par hundrede kroner samlet set ved lige at vente med dine køb – hvis ikke mere.

Spise hjemme fremfor ude…

… og hold dig fra takeaway! Det et netop ting som dette at alt for mange danskere er begyndt at bruge mange penge på. og det er da også dejligt nemt, når man er kommet hjem fra en lang og hård arbejdsdag at ringe efter en pizza. Ungerne bliver glade for at de kan spise pizza på en tirsdag og det smager jo også godt. 

Pizza på en tirsdag kan godt gå en gang imellem, men ikke hvis den ’en gang imellem’ er en-to gange i ugen. Det løber nemlig utroligt hurtigt op og så er det endda usundt. 

Prøv blot at regne dit budget ud sidst på måneden og se hvad det er du bruger på takeaway, restaurant og cafebesøg. Så kommer den pizza hurtigt til at smage mindre godt. 

arbejde

Lav budget – og regn udgifter ud sidst på måneden

I det hele taget er det bare en rigtig god ide at lave et budget og prøve så vidt muligt at holde sig til det i løbet af måneden. Men det er mindst lige så vigtigt at sætte sig ned bagefter og kigge på, hvad det er man har brugt af penge i løbet af måneden og på hvilke budgetposter. Kun sådan kan man se, om man virkelig overholder budgettet. 

Ofte vil man blive chokeret over, hvor mange penge det egentlig er man bruger på diverse småting i løbet af måneden. Når du lægger det sammen sidst på måneden, opdager du dine egne dårlige vaner og kan begynde at gøre noget ved dem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *