Få råd til et løbebånd med en billigere fagforening

sdg6

Har vinterens lange måneder budt på en overflod af mad og for lidt motion? Kunne du tænke dig smide et kilo eller to, men orker du bare ikke at skulle bevæge dig ud i kulden for at løbe den sædvanlige tur? Så bør du overveje at anskaffe dig et løbebånd!

Et løbebånd er en perfekt investering for dig, som hurtigt og nemt vil komme i god form. Men et løbebånd kan dog også være en dyr investering – læs her, hvordan du med et simpelt trick får lidt mere luft i økonomien.

opsparing

Fordelene ved et løbebånd

Den engelske betegnelse for et løbebånd er ”treadmill”, og det giver egentlig ret god mening. For et løbebånd fungerer nærmest som en mølle, man træder på. Helt simpelt stiller du dig op på et bånd, og så indstiller du, hvor hurtigt du vil løbe på båndet.

Det er dog ikke kun farten, du selv kan styre og tilpasse. På de fleste løbebånd kan du også indstille, hvor lang tid du har lyst til at løbe i, og hvor mange kalorier du vil forbrænde. Ud over det findes der også funktioner, der gør, at løbebåndet fx simulerer bakker og dale. Og så kan du endda ved nogle løbebånd måle din puls undervejs! Hvis du har brug for et godt overblik og en guide til at finde det rette løbebånd, kan du få hjælp på Løbebåndsguiden.dk.

Det er ikke for ingenting, at flere og flere danskere vælger at anskaffe sig et løbebånd til hjemmet. De kommer i mange forskellige størrelser – med mange forskellige funktioner – og så behøver løbebånd ikke at koste mere end 3000 kr. 

spare penge

Sådan får du råd til et løbebånd

Det er måske ikke alle, der lige har et par tusinde kroner til at kaste efter et nyt løbebånd. Men det er der heldigvis råd for. Det simpleste, du kan gøre, er at justere lidt på dit månedlige budget, så du gradvist bruger færre og færre penge på unødvendige udgifter.  

For eksempel er der meget at spare ved at skifte til en billigere fagforening. Der kan være meget stor forskel på, hvad prisniveauet er. Nogle steder koster det kun 400 kroner om måneden, mens det ved andre fagforeninger kommer helt op på 1000 kroner.

Hvis du gør det, er der en ret stor chance for, at du inden for kort til vil få råd til et løbebånd til at bruge i din hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *