Skift fagforening og pas på miljøet

sdg6
Automobil, Bilindustrien, Bil, Klassiker, Vej, Rejser

Der er mange fagforeninger at vælge imellem i dag. De adskiller sig på flere faktorer. Prisforskellen kan fx være rigtig stor, når du kigger på flere fagforeninger. Er du i en af de dyrere fagforeninger i dag, kan du spare mange penge ved at skifte til en billigere.

De sparede penge kan du bruge på at passe på miljøet. Det er meget vigtigt, at vi alle sammen tænker på miljøet i vores hverdag. Der skal skæres meget ned på vores CO2-udslip, hvis vi skal nå at redde klimaet.

Køb en elbil

Fodaftryk, Klimaændringer, Co2, Klima

Der er mange måder at passe på miljøet på. En af dem er at skifte til en elbil. En elbil forurener meget mindre end en benzin- eller dieselbil. Hvis du skifter din benzin- eller dieselbil ud med en elbil er du altså med til at nedbringe menneskehedens samlede CO2-udledning. Det er også et skridt den rigtige vej, hvis du skifter til en hybridbil, der kun delvist kører på fossilt brændstof.

Investerer du i en elbil, kan du lade den op ved alle de ladere, der står rundt omkring i landet. Det kan være, du er heldig, og at der er en lader i nærheden af dit arbejde. Det vil dog alligevel være smart at få dig din egen lader til elbilen derhjemme. Så kan du lade bilen op, når det passer dig. Det er mere belejligt, at den kan stå og ”tanke op” om natten.

Fagforeninger og elbiler

Bil, Elektrisk, Tesla, Elbil, Hvid, Køretøj, Transport

Du har nok ikke overvejet det, men fagforeninger og elbiler har noget til fælles. De passer på dig.

Din fagforening hjælper dig, hvis du får problemer med dit arbejde. Din fagforening giver dig en tryghed i, at du kan få hjælp ved tvister. Den kan også hjælpe dig med at få de penge, du er berettiget til.

Din elbil passer på dig ved ikke at forurene og ødelægge miljøet. Du kan indånde en mere frisk luft, og du kan have god samvittighed. Du er nemlig ikke med til at ødelægge naturen og klimaet, hver gang du kører.

Både din fagforening og din elbil giver dig altså tryghed og mere ro i hovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *