Sådan får du tiden til at gå, hvis du er arbejdsløs

sdg6

Er du på nuværende tidspunkt i den situation, at du er arbejdsløs – og måske indimellem har svært ved at få tiden til at gå? Så findes der heldigvis en masse sjovt, du kan give dig til. Underholdning, der stimulerer din hjerne og underholdning, der bare er sjovt og måske kan give dig succes på længere sigt. Læs nedenfor, hvad du kan give dig i kast med.

Gaming der kan streames

Har du altid være vild med at game – men måske gerne vil nå niveauet højere? I takt med, at e-sport er blevet mere og mere anerkendt, er der gode grunde til at tage gamingen mere alvorligt end tidligere. Hvis det indtil nu mest af alt bare har været en hobby for dig, kan det være, at det er tid til at prøve nye højder. Mulighederne er især oplagte, hvis du er eminent til at game og har været det de seneste på år. Gaming, der kan streames, kan derfor være næste skridt for dig, der lige nu er arbejdsløs og mangler ideer til, hvad du kan lave. Med gaming, der kan streames, har du gode chancer for at blive set og høre af nogen, der måske mener, at der ligger et talent gemt i dig.

kvinde

Men før du kan streame, bør du først fokusere på gaming-udstyret. Det er nemlig væsentligt, at du har en god mikrofon. Har du ikke en ordentlig mikrofon, vil lyden højest sandsynligt skratte hos dem, der lytter og ser med. Det kan få betydning for, hvor mange der har lyst til at lytte, hvis lyden er af dårlig kvalitet. Derfor bør du anskaffe dig streaming mikrofon, der har et godt indbygget tech og fungerer optimalt.

Suppler med kryds og tværs

Når du er arbejdsløs, kan dagene godt føles ekstra lange. Derfor er det en god idé at begynde at få nye hobbyer – som for eksempel at gøre mere ved dit gaming-talent. Det er dog stadig vigtigt, at du stimulerer din hjerne. I det tilfælde er gaming højest sandsynligt ikke nok. Derfor bør du supplere med anden underholdning. Prøv for eksempel kryds og tværs og bliv bedre til at huske og skarpere på løsninger. Det kan for eksempel være, at du lærer krydsordet himmelpunkt at kende, som du ikke kendte før – kun fordi du har kigget i en ordbog. På den måde får du hurtigt et større ordforråd, der kan være gavnligt i fremtiden, og når du skal ud at søge jobs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *