Få elinstallation på arbejdet, og lad jeres biler, mens I er på arbejde

sdg6
Bil, Elbil, Hybrid Bil, Opladning Indlæg, Automotive

Har du en elbil – og er der ligeledes flere af dine kollegaer, der har erhvervet sig en? Så er det måske på tide, at I får flere lade stationer på arbejdet, hvis de ikke allerede findes. 

I takt med at elbilen er blevet mere og mere populær, er der nemlig flere el-virksomheder, der tilbyder at installere lade stationer i både private hjem eller erhverv. Det er altså en god investering på længere sigt, eftersom vi i fremtiden kommer til at se meget mere til den grønne transportløsning. 

Læs mere nedenfor, og find det rette firma.
Ladestationer til erhverv
Hvis I er flere kollegaer, der allerede har investeret i en grønnere løsning, er der ingen grund til ikke at gribe chancen og få mulighed for at lade bilerne op på arbejde. Der er generelt meget, der tyder på, at elbilen for alvorlig vinder indpas de næste år og bliver danskerne foretrukne bil. Af samme grund vil du ligeledes opleve, at flere og flere el-virksomheder tilbyder at installere ladestandere rundt omkring i de danske byer. Som udgangspunkt finder du størstedelen på Sjælland, men arbejder du i Jylland eller andre steder i landet, kan du med sikkerhed også finde virksomheder her.

Lastning Kolonne, Ladestation, Eltrafik, Elbil


Iblandt de mange forskellige virksomheder, finder du med sikkerhed også nogle, der tilbyder ladestandere til virksomhedsrelaterede formål. Her bør du først og fremmest udvælge en eller flere virksomheder, som du kan kontakte til en uforpligtende samtale.
Et professionelt arbejde
Ved at kontakte en virksomhed er du sikker på at få den professionelle rådgivning, du med sikkerhed har brug for. Det er især vigtigt, når det handler om elektricitet og installationer. Her kan du være sikker på, at medarbejderne kommer ud og installere og sætter standerne op de steder, hvor du ønsker. Derudover kan du være sikker på, at du kan få installationen monteret allerede inden for de nærmeste dage, hvis du ønsker en hurtig levering. Derfor kan der være flere gode grunde til at kontakte en virksomhed med det samme, så du snarest har mulighed for at lade bilen op på arbejde.
Det gør det generelt lidt nemmere og langt mere praktisk, end hvis du efter arbejde skal på udkig efter en ladestander, så du kan køre hjem på en fuldt opladet bil. Ved at have en ladestander monteret ved din virksomhed, slipper du måske for at montere en derhjemme. Det kan der altså være flere gode besparelser ved.
Strøm til elbiler vil altså være noget, vi kommer til at se langt mere til i fremtiden. Derfor er der ligeledes gode muligheder for at finde et godt tilbud, hvis du leder grundigt. Ligeså snart du har en lader monteret, kan bilens batteri genoplades, og inden for få minutter kan du atter vende hjem igen. 

Oplader, Evse, Elbiler

Du kan finde ladestandere i mange forskellige typer, som du kan høre mere om ved at kontakte en udbyder. De fleste virksomheder tilbyder et uforpligtende tilbud, som du efterfølgende kan tage stilling til ved at sammenligne flere forskellige tilbud. Priserne er forskellige fra virksomhed til virksomhed, men ved at sammenligne priser finder du hurtigt den rette pris for dig eller din virksomhed.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *